LT Stable - шаблон joomla Книги

Nāc un piedalies!

Nu, lūk, ilgi gaidītā vasara ir arī klāt!   Ar prieku varam paziņot, ka klāt ir arī Bērnu, jauniešu, vecāku  2019 žūrijas laiks! 

Bērnu, jauniešu, vecāku   žūrija ir valsts mēroga lasīšanas veicināšanas programma, kas pastāv jau 18 gadus un lasītāju vidū kļuvusi ļoti populāra. Tās galvenais uzdevums ir dot iespēju izlasīt jaunāko un vērtīgāko lasāmvielu, attīstīt savu gaumi, domāšanu un emocijas, iepazīt interesantāko mūsdienu latviešu un populārāko ārzemju autoru darbus. Bērnu, jauniešu, vecāku žūrija ir vienīgas konkurss, kur grāmatā balvas piešķir paši lasīšanas eksperti.

Ja vēlies kļūt par grāmatu ekspertu, nāc uz Maltas pagasta bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļu, reģistrējies ekspertu sarakstā un ķeries pie aizraujošā  lasīšanas un vērtēšanas darba.

Mīļie vecāki, nāciet un lasiet kopā ar bērniem! Viņiem tas patiks! Mēs pieaugušie ar savu piemēru varam parādīt, ka ne tikai dators un televīzija ir interesanti, bet arī grāmatu lasīšana var būt aizraujoša nodarbe.

Īpaši aicinām vīriešus - tēvus, lielos brāļus, vectēvus un krusttēvus, iesaistīties lasīšanas veicināšanas programmā “Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija 2019” . Tās ietvaros norisināsies akcija “Vīrieši! Tēvi! Lasītāji!”, kuras ietvaros būs iespēja laimēt  vērtīgas balvas, kuras laimētāji varēs baudīt kopā ar savām ģimenēm.

Priecājamies, ka “Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija 2018” akcijas “Vīrieši! Tēvi! Lasītāji!”, galveno balvu Tallink kruīza ceļojuma dāvanu karti Rīga-Stokholma-Rīga 1-4 personām A klases kajītē laimēja mūsu bibliotēkas grāmatu eksperts (tētis).

Šogad grāmatu klāsts ir plašs un interesants. Jūs gaida aizraujoši, pārdomu vērti notikumi un sastapšanās ar vēl neiepazītiem un satriecošiem grāmatu varoņiem! Nāc un piedalies! Izlasi, novērtē, izsaki savu viedokli, jo tas mums ir svarīgs!

 Antoņina Krūza, Maltas pagasta bibliotēkas vecākā bibliotekāre