LT Stable - шаблон joomla Книги
Ceturtdiena, 16 Novembris 2017 13:13

Maltā godināja pagasta vecākā gada gājuma iedzīvotājus

Ak, gadi, jūs dīvainie dārgumi. Kāds skaistums ap katru jums vijas. Gan sniegpārslu baltais mirdzums, gan vasaras melodijas. Jā, gadi un dienas virpuli griež. Un rudens virpulis “2017” Maltas pagasta pensionārus bija sapulcinājis kultūras namā uz Rudens balli.

Šogad tika uzsākta jauna tradīcija –  godināt pensionārus, kam nodzīvoti 70, 80, 90 gadi. Šogad tie ir četrdesmit trīs pensionāri un vecākā pagasta iedzīvotāja  Valentīna Čipāne, kas maijā nosvinēja simtu otro dzimšanas dienu. Maltas pagasta pārvaldes vārdā, tās vadītājs  Vitālijs Skudra sveica pensionārus un ciemiņus  Lāčplēša dienā, pateicās par nodzīvotajiem gadiem, padarītajiem darbiem, par izaudzinātajiem bērniem un mazbērniem, par labajām domām un vēlējumiem, par lūgšanām dievnamos. Novēlēja vēl daudzus gadu desmitus būt Latvijas  pilsoņiem un ar savu sirds gudrību un siltumu vairot labo mūsu zemītē.

No Rēzeknes novada ar skanīgām dziesmām maltēniešus sveica bērnu grupa “Skonai”, no Līvāniem  kultūras centra slāvu biedrības “Uzori” ansamblis, Maltas senioru ansamblis “Varaveiksna” un Balvu novada muzikants vecmeistars Jānis Lazdiņš.

Ar kopā būšanu, sarunām pie tējas tases un saldumiem, dažādām spēlēm un jautrām izdarībām, kārtīgu izdancošanos un labi pavadītu pēcpusdienu izskanēja Maltas pagasta “Pensionāru balle 2017”. Paldies visiem un uz tikšanos nākošgad “Rudens ballē 2018”.

Kultūras nama vadītāja Elīna Prusaka