LT Stable - шаблон joomla Книги
Pirmdiena, 08 Marts 2021 08:25

Starptautiskā sieviešu diena

Ik gadu 8. marts aust ar ziediem, smaidiem un skaistiem vārdiem. Vieni apliecina – “sieviete ir krāšņākais no ziediem”. Citi apgalvo – “katrā sievietē ir dieviete”. Vai tās ir Atēna, Artemīda, Hēna, vai varbūt skaistā Afrodīte, tās ir atbalsis mūsdienu sievietes dzīvē. Varbūt katrā no mums tā visa pa druskai, bet ar saviem akcentiem.

Jā, viela pārdomām un domu apmaiņai, skaistiem tēliem, fotogrāfijām un vēlējumam – “Lai katrā mājā uzzied sievietes laime”! Varbūt nezinājāt, tad ziniet: telpaugs “sievietes laime” darbojas maģiski, ja saņemts dāvanā. Saskaņā ar leģendu vienkāršais augs spatifīla spējīgs katrai sievietei dāvināt svarīgāko dzīvē – iespēju būt mīlētai. Kad spatifīla zied, tās saimniece gūst harmoniju un laimi. Ja viņa ir vientuļa, atradīs savu otru pusīti. Ja precēta, – pilnīga abpusēja saprašanās ar vīru un bērniem, bet, ja bērnu nav, – kļūs par mammu. Tāds ir vēlējums. Un tādu šo dienu Maltas kultūras nams vēlējās dāvāt pagasta sievietēm, tamdēļ aicina noskatīties videoapsveikumu “Starptautiskajā sieviešu dienā”.

Visi fotoakcijas “Laimīgi kopā” dalībnieki saņems balvas, kā arī pateicamies par atļauju iesūtītos foto izmantot videoapsveikumā.

Deju placī pie Maltas KN – fotostūrītis “Sieviete – krāšņākais no ziediem”. Mākslinieces Antoņina Vasiļjeva un Rita Siņavska, tehnisko darbu veica Genādijs Tarakanovs. Aicinām izvēlēties vienu no pieciem sieviešu tēliem, nofotografēties, iedot bildei īsu nosaukumu un atsūtīt uz e pastu sveetkuprieks@inbox.lv vai WhatsApp - 26275765

Savukārt vēstuļu pastkastīte domu apmaiņai aicina “Atklāj dievieti sevī”. Mudinām apzināties savu “ES”, apjaust enerģiju, kas no dievietes tevī mīt, vai vienkārši padalīties pārdomās par sievietes laimi. Pārdomas sūtiet  Maltas KN vai uz e-pastu sveetkuprieks@inbox.lv