Print this page
Piektdiena, 23 Oktobris 2020 08:19

Tiekas Maltas pagasta pensionāri

Jau atkal rudens. Tas ļauj mums būt nesteidzīgākiem, rast vairāk laika sev, pārdomām un sajūtām. Rudens ir laiks, kad Maltas pagasta pensionāri tiek aicināti satikties pie tējas tases. Šogad tas bija 11. oktobrī.

Pēcpusdienā pār Maltu smaidīja saulīte, gaidot pensionārus, Juri Ostrovski ar grupu “Dvinskas muzikanti”, Kārsavas novada Mežvidu TN vīru vokālo ansambli “Ozoli” (vad. Lāsma Inkina), Preiļu KC senioru deju kopu “Brūklenājs” (vad. Valentīna Brice), Maltas KN senioru ansambli “Liepas” (vad. Normunds Štekels). Dziesmas par likteni, par nelaimi, ko sūtīt pie velna, par mārtiņrozēm mijās ar dejām un laba vēlējumiem.

Maltas pagasta pārvaldes vadītājs Vitālijs Skudra sveica apaļo jubileju gaviļniekus, kuri bija ieradušies uz pasākumu. Suminājām Zoju Čursinu, Robertu Jauju, Martu Nagli, Nadeždu Kuzminu, Uļjanu Dudarevu.

Pasapņot par to, kas varētu atgadīties senioru ikdienā, aicināja Maltas KN dramatiskā kolektīva “Smaidam” vadītāja Mārīte Šadurska kopā ar Valentīnu Miklaševiču. Savukārt Elīna Prusaka ar monologu “Svekruha” aicināja ieklausīties paaudžu savstarpējās attiecībās ģimenē.

Pēcpusdiena pie tējas tases piecu stundu garumā aizzibēja nemanot, jo “Dvinskas muzikanti” vienkārši neļāva skumt. Lai katra diena, kas nāks, nes prieku. Sargājiet un mīliet savas ģimenes! Tiekamies nākamgad!

Maltas KN vadītāja Elīna Prusaka

Mārītes Šadurskas foto

Jaunākās no Aktualitātes